31 Aralık 2009 Perşembe

37 - Yeni yıla girmeden bir teklifim var


Bugün herkes hiç tasvip etmediği bir gruba üye olsun ve 24 saat kalsın..yeni yıla hoşgörü hakim olsun.

Kızılderililer’in bilinen bir deyişi vardır:
“Bir insanı yargılamadan önce gökte üç ay eskiyinceye dek onun ayakkabılarıyla yürü…”

cinsiyetçiler,katı siyasetçiler,koyu taraftarlar, hayvan sevmezler,asosyaller,et yemezler, arabesk dinlemezler,temizlik hastaları,işkolikler,önyargılılar ve nihilistler.. buyrun efendim..

hadi bakalım pamuk eller tıklasın..Serdar Ortaç severler bugün Bülent Ortaçgil’e hayran olsun (‘ortaç’dan mix geçiş).. chp’liler akp’ye (ya da tam tersi) üye olsun, hayvan sevmeyenler bugun hindilerinden versinler sokak hayvanlarına da.. ateistler iki rekat namaz kılsın, hiç kitap okumayı sevmeyenler edebiyat odalarına üye olsun,alkol içmeyenler akşamcı gruplarına girsin..hadi..

uçağa binemeyenler için uçak şirketlerinin yılbaşı kampanyası var kaçırmasınlar! yüzme bilmeyenler antalya sahillerinde suya girip nefis yılbaşı geçirsin..domuz giribinden korkanlar metroda herkesi öpsün..korkularımızın da üstüne gidelim bu yıl.. başımıza gelen belki de budur, sakınan göze batan çöptür..

aklınıza gelen başka tezatlıklar varsa yazın ve uygulayın..

en sevmediğimizi düşündüğümüz ya da ilgilenmediğiniz durum ve olayların 24 saat içinde duralım bakalım.. 2010 belki birer adım yaklaştırır birbirimize..

görsel:http://sulelikiz.deviantart.com/art/kapi-araligi-98113978